Miracle Sound ondersteunt Diva Dichtbij

Miracle Sound ondersteunt met veel plezier deze Stichting die prachtig werk verricht. Een deel van de opbrengst van de CD-verkoop wordt gedoneerd aan Diva Dichtbij!

Tijdens de voorbereidingen voor ons 25-jarig jubileum werd al vrij snel duidelijk dat we ‘een goed doel’ zochten aan wie wij een deel van de opbrengst van de CD-verkoop konden schenken. We vonden het belangrijk dat dit goede doel op zijn minst met muziek te maken moest hebben en dat het een instantie uit de regio zou zijn.

Gift Of A Friend

Dit jubileumjaar staat in het teken van vriendschap want dat symboliseert ons koor. Vandaar ook de titelsong  op onze eerste CD, ‘Gift Of A Friend’, die speciaal voor ons is gearrangeerd. Omdat we de CD als een cadeau aan onszelf zien vinden we het heel logisch een deel van de opbrengst vervolgens aan een ander cadeau te doen.

Diva Dichtbij

De Diva’s zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan. Dat doen ze bijvoorbeeld in een huiskamer van een verpleeghuis of aan iemands bed. Ze staan niet op een podium, want ze willen dichtbij komen en iedere persoon oprechte aandacht geven.

Zij geloven dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Hun missie is dan ook: ‘Langdurig zieken verlichting geven door middel van professionele zang en persoonlijk contact’.

Een reactie van een van de ‘toehoorders’

Wanneer de wereld zich geleidelijk terugtrekt
En als de tijd al haast heeft afgedaan
Komt daar opeens een zangeres
Ze zingt de sterren uit de lucht
Die vallen in je schoot
En opeens is daar het grote leven weer
En stormen de herinneringen naar voren

Miracle Sound draagt de stichting Diva DIchtbij een warm hart toe. Wij ervaren dat zingen en voor anderen zingen je veel voldoening geeft. De Diva’s brengen mensen in beweging en bieden verlichting. Hoe mooi is dat!?

SD415DD_advertentieAmphion_2.indd

 

Lees hier alles over ons jubileumconcert op 11 oktober 2015 in de Catharinakerk te Doetinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *