Waar is dat feestje

Feestelijk concert 21 mei 2022

Wat in het vat zit verzuurt niet! We moesten even geduld hebben maar na 2 jaar ‘oponthoud’ vieren we zaterdagavond 21 mei ons FEEST.

In juni 2020 bestond dit gezellige koor 30 jaar! De plannen waren er wel hoe we dit jubileum zouden vieren, alleen liet de uitvoering even op zich wachten. Maar niet getreurd, dit gaan we uitgebreid goedmaken.

Feest

Een feestje voor het publiek maar zeker ook een feestje voor onszelf. Uiteraard laten we onze zangkunsten horen (en zien) maar voor de afwisseling en het verhogen van de feestvreugde hebben we de pianomannen gevraagd deze avond muzikaal te omlijsten. En dat is hen wel toevertrouwd.

Afscheid en Welkom

Nieuwe en Oude dirigent Miracle SoundEen wat minder leuk aspect van dit geweldige feest is het aanstaande afscheid van onze dirigent Els Peters. Na afloop van dit concert neemt zij – na 10 jaar – afscheid als dirigent van ons koor. Maar gelukkig blijft ze wel bij ons zingen en is de bass-sectie heel blij met haar ’terugkomst’. Waar we ook heel blij mee zijn is dat we Stefanie als onze nieuwe dirigent mogen verwelkomen. Zij is (ook) een koorlid die de functie van dirigent op zich wil nemen. Binnenkort stellen we haar uitgebreid voor.

Kom je meefeesten?

Ons feest vindt plaats in het Liemerscollege in Didam aan de Dijksestraat 12. Het begint om 20.00 uur en om 19.30 is de zaal open. Laat even weten als je erbij wilt zijn. Dat kun je mailen naar miraclesounddoetinchem@gmail.com. Je bent van harte welkom! De toegang is gratis als ook de koffie. Overige consumpties betaal je met muntjes (1 euro p/stuk). Uiteraard stellen we een vrije gift zeer op prijs.

In onze ‘oude’ outfit
Show Miracle Sound Didam 21 mei 2022
Fris en fruitig in onze nieuwe outfit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *