Heel Miracle Sound bakt

Heel Miracle Sound bakt

Knibbel Knabbel Knuisje, wie bakt het mooiste huisje? Ter afsluiting van het jaar gingen de dames van Miracle Sound het bakavontuur aan om het mooiste Gingerbread house te maken. 

Op de gebruikelijke repetitieavond, donderdag 22 december, was het bestuur al vroeg aanwezig om de ruimte feestelijk aan te kleden, de hapjes alvast klaar te zetten en de voorbereidde ‘huisjes’ uit te stallen.

Engelengeduld

De groepjes werden willekeurig samengesteld en de opdracht was: ‘Wie maakt het mooiste Gingerbread house’ en zou er met de eeuwige roem vandoor gaan. Een pittige opdracht, maar vooral kleverig. De vooraf gebakken onderdelen waren soms gebroken en moesten eerst gelijmd worden. Daarna kwam het aan op een fraaie versiering.

De merels

Inmiddels een klassieker; de ‘kersttoespraak’ van onze voorzitter Irene. De twee merels, beschouwend vanuit de boom, die hun bevindingen geven over de dames van Miracle Sound. Altijd weer een feestje om naar te luisteren.

Lopend Buffet

Na bekendmaking van de winnaars (Anneke, Irene, Terry en Ria) werd het buffet geopend en was het nog lang onrustig.. Uiteraard werd er nog gezongen en veel gelachen. Kortom, een heerlijke avond om de kerstdagen mee te beginnen.

Teveel leuke foto’s om te kiezen 🤣

Kom es An

Lijkt het jou wel wat om bij dit gezellige koor te zingen? Voel je welkom! Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.45 uur in de Goede Herderkerk aan de Eikenlaan 10 in Doetinchem. Voor meer info bel met Ineke Bais 06 295 38 202 óf mail naar miraclesounddoetinchem@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *