Miracle Sound begint het jaar goed

Inluiden jubileumjaar Miracle Sound

Na de drukke maar oh zo gezellige kerstperiode zijn we zomaar aanbeland bij weer een spiksplinternieuw jaar. En wat voor een jaar. In 2020 bestaat dames Barbershopkoor Miracle Sound 30 jaar!
2019 hebben we afgesloten met een zeer leerzame en succesvolle Learn2Sing. Maar liefst vier nieuwe aspirantleden werden door het barbershopvirus besmet en doorlopen nu een zesweeks traject waarin weer twee nieuwe songs worden aangeleerd.

Met de neus in de boter

Ze vielen met de neus in de boter en konden gelijk meegenieten van de eerste Afterglow van 2020 waar we ook het jubileumjaar inluidde . Doorgaans sluiten we een jaar af met een gezellige avond maar vanwege het drukke optreedschema hebben we dit verplaatst naar de eerste repetitie in 2020.

Geluidsbox

De vier secties kregen een geluidsboxje uitgereikt. Nog meer tools om goed te kunnen studeren. En uiteraard kreeg onze dirigent een mooie bos bloemen en een lekker drankje voor haar tomeloze inzet. 💐Kortom weer een topavond.

Jubileum

De komende periode gaan we er flink tegenaan om een 6 tal nieuwe songs aan het repertoire te kunnen toevoegen! Feest is namelijk het thema voor ons jubileumconcert dat plaats heeft op zaterdag 31 oktober 2020. Zet die datum vast in je agenda!

Houd deze website en onze facebookpagina in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen. Celebration! 🎶

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *