Mijn passie op pauze

Onze lokale krant Doetinchems Vizier besteedt aandacht het feit dat plaatsgenoten vanwege het coronavirus hun passie even op pauze moeten zetten en wat dat met hen doet. Onze secretaris Ineke Bais aan het woord.

Inmiddels weten we en zijn we ons ervan bewust dat we door de beperkende coronamaatregelen niet meer alles kunnen doen wat we normaliter zo graag doen. Een balletje slaan met je tennismaatje, een kopje koffie drinken op een terras, de wedstrijd van je favoriete club bezoeken: het is er even allemaal niet meer bij. Je passie staat letterlijk even in de pauzestand.

Passie op Pauze

In de rubriek ‘mijn Passie op Pauze’ vertellen plaatsgenoten over de passie die zij momenteel even niet of minder kunnen beleven, maar waar ze zich – wanneer de regels versoepeld zijn – zéker direct weer aan zullen overgeven. Voor onze secretaris Ineke Bais aanleiding om in de pen te klimmen.

Mijn Passie op Pauze

Ineke Bais van Barbershopkoor
Miracle Sound

“Ik mis het meest als ik het heb over het zingen bij Miracle Sound, de verbondenheid met elkaar, ondanks Zoom. Ik mis de prachtige zuivere klanken, de harmonieën. Ik mis het lachen tot de tranen over je wangen lopen. Ik mis de tranen van ontroering wanneer we in de diepte gaan bij de teksten van mooie ballads. Ik mis een arm om mij heen wanneer dat gebeurt. Ik mis de after glows die we een keer per maand houden na afloop van een korte repetitie. Hierin zingen we spontaan en borrelen met lekkere hapjes. Ik mis….. álles!”

Ik wil genieten

“Als het weer mag, ga ik genieten van alle fysieke warmte die er weer mag zijn. Ik ga genieten van het gevoel dat de boeien af mogen, van misschien wat momenten waarin er minder zorgen zijn en weer genieten van het zingen mét de warme groep meiden van Miracle Sound. Ik ga genieten van het elkaar met warmte in de ogen zien! Ik ga genieten van de geweldige humor van onze dirigent. Ik wíl genieten!
Hier lees je de online versie>>>

Hou vol, Hou vast

Krachtig en mooi verwoord zoals ook alle koorleden van Miracle Sound de intelligente lockdown en de gevolgen daarvan ervaren. We steken elkaar een hart onder de riem, beuren elkaar op en houden – wel op afstand – contact met elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *