Wijnen, wijnen, wijnen

Wijnen, wijnen, wijnen

Miracle Sound aan de drank

Zeg nou zelf, hoe handig is het om nu alvast je wijnvoorraad voor de komende feestdagen aan te vullen. Is dat maar vast geregeld plus je steunt ons koor! De flessen wijn kosten € 6,- per fles. Een van onze koorleden, Ans Scholten, heeft contact gelegd met  Wijnhandel Schoemaker BV in Ulft en in onderling overleg kan men kiezen uit de drie volgende wijnen.

Rood

Le Jade Cabernet Merlot 2015
Slechts op enkele kilometers afstand van het Zuid-Franse Etang de Thau liggen de wijngaarden van Le Jade.
Fraaie, volrode kleur met enige ontwikkeling; in geur een rijpe kruidigheid met gekonfijt fruit. De smaak is vol, mild en aanhoudend. Heerlijk bij de borrel, maar past zich ook goed aan bij verschillende vleesgerechten en stoofgerechten.

Wit

Cortes de Cima Alentejo Chaminé Branco
Deze witte Chaminé komt van wijngaarden die vlak bij de Atlantische kust liggen. Het koele oceaanwater zorgt ervoor dat de temperatuur in deze wijngaarden een stuk lager is dan in het binnenland. Droge witte wijn met een volgele tint en een fijn aroma van rijp geel fruit en florale tonen. De smaakstructuur is rond, zacht en aromatisch, met licht toast en hooi in de afdronk. Evenwichtige wijn, prima bij gepocheerde vis met saus of gevogelte.

Segredos de São Miguel Alentejano Branco
Segredos de São Miguel is een mooi voorbeeld van een moderne, witte wijn. Deze zachtedroge witte wijn heeft een aroma van bloemen, honing en licht fruit. De smaak zet soepel en zacht in en eindigt met een frisse, geurige afdronk. Prima aperitiefwijn, maar ook zeer geschikt bij koude voorgerechten met vis of salades.

Kleur bekennen

Bestellen kan tot 1 december door uw bestelling te mailen naar miraclesound@gmail.com of via een van onze koorleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *