With a little help from my friends

Zoek jij een uitdaging? Dan zoeken we jou!

Op 15 februari 2018 starten we met de 6-weekse cursus Learn2Sing. In deze 6 weken leer je een aantal belangrijke basistechnieken die bij zingen onontbeerlijk zijn zoals ademhaling, houding en klankvorming.

Back to Basic

Voor ons als ‘ervaren’ zangeressen is het ook altijd weer goed om terug te gaan naar de basis en te ontdekken ‘o ja, zo moet dat’. Met elkaar leren we ook twee nieuwe songs aan zodat ons repertoire weer wordt uitgebreid.

Legend & The Beatles

Voor deze cursus staan twee prachtige nummers op de planning:

  • All of me van John Legend en
  • With a little help from my friends van The Beatles.

Op de laatste avond (22 maart 2018) van de cursus geven wij samen met de cursisten een mini-concertje om aan vrienden en belangstellenden te laten horen wat we hebben geleerd.
En stiekem hopen we dat een aantal cursisten het zo leuk vinden bij ons dat ze lid willen worden van ons leuke koor!

Motto van deze cursus: ‘Zing met plezier’

Superleuke, leerzame workshop! 6 avonden, 6 weken lang en je weet hoe leuk het is om meerstemmig in een barbershopkoor te zingen! Je bent van harte welkom! Er is plaats voor 20 cursisten en deelname is € 15,00. Normaal gesproken is de bijdrage voor deze cursus  € 30,- , maar vanwege subsidie die we van de Rabobank ontvangen, hebben we de prijs gehalveerd.

20180112_tas_MiracleSound_800x1067Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Stuur dan een mail naar onze secretaris Ineke Bais, (learn2sing2018@gmail.com)).

Je ontvangt tevens deze ‘Miracle-Sound-tas’ met daarin alle bladmuziek en informatie die we tijdens de  cursus behandelen.

Eén reactie op “Zoek jij een uitdaging? Dan zoeken we jou!

  1. Wauw, dan open je op maandag morgen de website en dan zie je een geweldige foto in een geweldige lay-out! Bedankt Helma! Gelijk weer denkend aan de avond dat de foto gemaakt werd! Wat een lol. Mooi gemaakt Carlo Stevering, Bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *