Dirigent

Welkom Stefanie

3 juni 2022:
Bij aanvang van onze repetitie heeft Els Peters, die 10 jaar voor ons koor heeft gestaan het stokje in volste vertrouwen overgedragen aan Stefanie Krause. Stefanie zingt al 3 jaar bij ons koor en daarvoor al een flink aantal jaren bij Barbershop Blend (Dld). Ervaring genoeg. Deze ervaring zal zij gaan overdragen aan ons koor. 
Om het vak dirigeren goed onder de knie te krijgen wordt op regelmatige basis Marlous Luiten  door ons uitgenodigd om Stefanie te coachen!
Miracle Sound stoomt door!

===========================================================================

2016-Els Peters foto Gewoon Hekman
foto: Gewoon Hekman

Els Peters was dirigent bij Miracle Sound van 2012 tot 2022

Haar sleutelwoorden zijn: kwaliteit, hard werken, humor, respect, samenwerken, samen wérken.
Ambities voor het koor en haarzelf, leren en jezelf verbeteren of boven jezelf uitstijgen.
Eruit halen wat erin zit!

Els heeft ruime zangervaring zowel in een koor (Miracle Sound) als voorheen in het kwartet Close4Ever.

Opleiding

  • 2019: Harmony College Bing Germany
  • 2018: LABBS Director’s Weekend met Mo Field
  • Diverse assistent – dirigenten dagen georganiseerd door Holland Harmony gevolgd
  • 2015 – The Barbershop Harmony University in Nashville  Tennessee; clinics/workshops/classes
  • 2014 – Harmony College
  • 2012 – Harmony College
  • 2010 – Harmony College
  • Meerdere coachings van Holland Harmony-coaches : Martin Ford, Thea van Bergen, Stuart Sides, Will Saenen en Rob Campbell.

Tijdens een werkweekend in december 2012 maakten wij als koor voor het eerst kennis met topcoach Martin Ford. Het werd al snel duidelijk dat er een ‘klik’ was. Het was dan ook niet verwonderlijk dat wij hem vaker uitnodigden voor weer een werkweekend of losse coachingssessies.

DreamTeam Martin Ford en Els Peters

HaCo

Tijdens de HaCo’s worden dirigenten intensief getraind. Hiervoor worden zeer deskundige en ervaren coaches,  voornamelijk uit het buitenland, aangetrokken.
Els is prettig empathisch, bijzonder muzikaal en heeft een enorme dosis humor, kwaliteiten die van een fijn mens een fijne dirigent maken. Zij heeft het talent om de leden van Miracle Sound iedere repetitie weer een bijzondere avond te bieden. Een avond van hard werken en veel humor.

Naast het zingen

Els heeft twee prachtige dochters en staat in het dagelijks leven voor de klas. Els heeft de opleiding HBO Tekenen/Handvaardigheid. Zij werkt vooral met jongeren met leer-en gedragsproblemen, geeft les en daarnaast houdt zij zich intensief bezig met het begeleiden van de leerlingen. De opleiding tot coach heeft ze afgerond zodat ze naast leerlingen ook collega’s kan begeleiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *