Miracle Sound stelt zich voor

Miracle Sound is een vrouwen barbershopkoor (Ladies Barbershop Harmony Chorus) in de Achterhoek en is opgericht op 19 juli 1990. We hebben momenteel 24 leden maar streven in de toekomst naar een ledental van 30 (of meer natuurlijk). Onze leden komen uit Doetinchem, Zutphen, Ulft, Steenderen, Gaanderen, Etten en Megchelen.

‘We zijn een sprankelende groep vrouwen met een passie voor Barbershop. Als koor streven we naar persoonlijke en muzikale groei en denken in mogelijkheden. We dagen onszelf graag uit. Daarvoor werken we met liefde en inzet aan ons repertoire. Met onze stemmen en ons optreden willen we het wonder dat muziek kan zijn, delen. Delen met u maar ook met elkaar. Nieuwe leden komen voor de muziek en blijven vanwege vriendschap.

Luister en laat je verwonderen!’

Het doel van Miracle Sound is het Barbershopzingen bekend te maken bij een groter publiek maar vooral: plezier maken! Het repertoire bestaat uit evergreens, love- en popsongs, musicals en ballads. Uiteraard allemaal gezongen in Barbershop-stijl, dus zonder instrumentale begeleiding!

Groepsfoto Spring

Holland Harmony

Miracle Sound heeft zich aangesloten bij de overkoepelende organisatie voor vrouwen barbershopkoren, Holland Harmony (Ladies Association for Dutch Barbershop Singers). Deze landelijke organisatie vertegenwoordigt de Nederlandse koren en organiseert allerlei activiteiten die het Barbershop zingen bevorderen.

Miracle Sound is een vereniging

We zijn een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We hebben een zakelijke bankrekening op naam van de vereniging en een bestuur. We hebben statuten en een huishoudelijk reglement vastgesteld, waarin is afgesproken hoe we samen de vereniging runnen.
Miracle Sound repeteert iedere donderdagavond van 19.45 uur – 22.15 uur in de sbo SAM school aan de van Limburg Stirumlaan 5 in Doetinchem.

Wij organiseren met een zekere regelmaat openbare repetities en workshops Barbershopzingen. Houd de agenda in de gaten voor data. Maar bij elke reguliere repetitie kun je gewoon binnenlopen om eens te komen luisteren.

Meer weten? Bel o f mail naar Ineke Bais 0575-548417, inekebais@gmail.com, secretaris van de vereniging.

Conventie 2015Conventie 2015 – Veldhoven

1 reactie op “Miracle Sound stelt zich voor

 1. Lieve allemaal,
  Net terug van de afsluiting van “learn to sing” dmv een heus optreden in het kerkje op de Slangenburg aan de IJzenvoordseweg.
  Mijn schoonzoon gebruikt de term “warm hartje” en dat slaat in dit geval de spijker op de kop!
  Wat was het leuk om “learn to sing”mee te maken maar ook om het warme welkome gevoel te ervaren om opgenomen te worden in jullie koor!

  Heel veel dank voor deze ervaring om dit mee te maken. Het enthousiasme van jullie allemaal werkt erg aanstekelijk!
  Lieve groet en geweldig fijne feestdagen gewenst.
  Mieke Nobel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *