Over ons

Miracle Sound is een vrouwen barbershopkoor (Ladies Barbershop Harmony Chorus) in de Achterhoek en is opgericht op 19 juli 1990. We hebben momenteel 24 leden maar streven in de toekomst naar een ledental van 30 (of meer natuurlijk). Onze leden komen uit Doetinchem, Zutphen, Ulft, Steenderen, Gaanderen, Etten en Megchelen.

‘We zijn een sprankelende groep vrouwen met een passie voor Barbershop. Als koor streven we naar persoonlijke en muzikale groei en denken in mogelijkheden. We dagen onszelf graag uit. Daarvoor werken we met liefde en inzet aan ons repertoire. Met onze stemmen en ons optreden willen we het wonder dat muziek kan zijn, delen. Delen met u maar ook met elkaar. Nieuwe leden komen voor de muziek en blijven vanwege vriendschap.

Luister en laat je verwonderen!’

Wij zijn een super gezellige groep vrouwen met een warm hart voor elkaar maar zeker ook voor de zangstijl die wij met zoveel passie beoefenen. Els Peters is onze bevlogen dirigente die iedere week weer garant staat voor een fijne repetitie. Een avond van hard werken maar ook van veel plezier.

Ontdek bij ons je nieuwe hobby! Wij repeteren op de donderdagavond van 19.45 tot 22.15 uur. Kom gewoon binnenlopen, je bent welkom!

Vanaf 9 september 2021 repeteren we tijdelijk in het Liemers College, Dijksestraat 12 in Didam.

Groepsfoto SpringHet doel van Miracle Sound is het Barbershopzingen bekend te maken bij een groter publiek maar vooral: plezier maken! Het repertoire bestaat uit evergreens, love- en popsongs, musicals en ballads. Uiteraard allemaal gezongen in Barbershop-stijl, dus zonder instrumentale begeleiding!

Miracle Sound heeft zich aangesloten bij de overkoepelende organisatie voor vrouwen barbershopkoren, Holland Harmony (Ladies Association for Dutch Barbershop Singers). Deze landelijke organisatie vertegenwoordigt de Nederlandse koren en organiseert allerlei activiteiten die het Barbershop zingen bevorderen.

Miracle Sound is een vereniging

We zijn een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We hebben een zakelijke bankrekening op naam van de vereniging en een bestuur. We hebben statuten en een huishoudelijk reglement vastgesteld, waarin is afgesproken hoe we samen de vereniging runnen.
Miracle Sound repeteert op donderdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in De Goede Herderkerk aan de Eikenlaan 10 in Doetinchem.

Wij organiseren met een zekere regelmaat openbare repetities en workshops Barbershopzingen. Houd de agenda in de gaten voor data. Maar bij elke reguliere repetitie kun je gewoon binnenlopen om eens te komen luisteren.

Meer weten? Bel of mail naar Ineke Bais. inekebais@gmail.com of bel 0575-548417.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *