Een winterschoon concert

Een winterschoon concert

We kondigden ons concert aan als ‘een wintershow met een knipoog naar Kerst’.  Het was met recht een wintershow met wonderschone buitentaferelen maar ook met alle verkeersongemakken van dien.

Het was even spannend. Er was immers code oranje opgegeven. En dat was niet voor niets. Prachtige winterse plaatjes maar om van o.a. Sittard naar Doetinchem te rijden met die weersvoorspelling. Dat is toch wel een uitdaging te noemen.

Unlimited

We waren heel bij dat het mannen barbershopkwartet Unlimited toch de reis naar het Oosten heeft gewaagd. Zowel voor als na de pauze brachten ze een aantal prachtige songs ten gehore. Ook de jongedames van de Jonge Nachtegalen hebben er van genoten.

De Jonge Nachtegalen

Met het optreden van de Jonge Nachtegalen was het programma compleet. Wat een leuke meiden en wat stonden ze te stralen. Wij van Miracle Sound vonden het geweldig om samen met hen The Moon te zingen.

April & Okay

Binnen Miracle Sound hebben we twee kwartetten. Kwartet April, bestaat uit Els, Ellen, Myranda en Paulien. Het tweede kwartet noemt zich een ‘oefenkwartet’ en heet Okay, bestaande uit Irene, Eefke, Els en Mirjam. Beide kwartetten hebben een prachtig nummer gezongen.

Een woord van dank

We kijken met veel plezier terug op dit winterschone concert. Een speciaal woord van dank aan onze ladyspeaker Annerike Heezen en de organisatiecommissie bestaande uit: Gaby, Claudia en José. Last but not least, een woord van dank aan de fotograaf, Wim ten Pas. Hieronder een foto-impressie.

Met dank aan ‘de organisatie’, Gaby, Claudia en José

2 gedachten over “Een winterschoon concert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *