Nieuwsarchief 2011

18-12-2011
Kerstoptredens 2011
Op 18 en 23 december waren we te gast bij het Liemers Mannenkoor uit Zevenaar en traden we eerst op in de Andreaskerk in Zevenaar voor een gezamenlijk kerstconcert.
Op 23 december deden we het nog eens dunnetjes over maar nu in de Catharinakerk in Doetinchem. Een bijzondere ervaring!

21-10-2011
Afsluiting cursus Learn2Sing
Na onze geslaagde zesweekse cursus Learn2Sing hebben er van de tien cursisten maar liefst zes auditie gedaan.

8-9-2011
Cursus Learn2Sing
Ontdek je stem! Onder dat motto start donderdag 8 september de introductiecursus zingen, Learn2Sing. Gedurende zes cursusavonden helpt de dirigent de cursisten hun stem te ontdekken. Samen met de twintig vrouwen van Miracle Sound worden twee nieuwe vierstemmige Engelstalige songs ingestudeerd. De laatste avond 13 oktober wordt de cursus afgesloten met een minioptreden voor familie en vrienden. Meer informatie vind je hier. En je aanmelden kan door een email te sturen naar inekebais@gmail.com”>Ineke Bais of je kunt haar ook even bellen: 0575-548417.

24-6-2011
Fijne vakantie!!
Iedereen een fantastische zomer gewenst en we zien elkaar weer op 11 augustus, uitgerust en wel. Eerst praten we natuurlijk een beetje bij maar dan gaan we weer volop ‘aan de bak’ en focussen we ons op de komende cursus Learn2Sing.

23-6-2011
Afsluiting zangseizoen
Het was weer een gezellige boel. Het oranje en rood-wit-blauwe team ‘streden’ tegen elkaar met leuke IK-HOU-VAN-HOLLAND-spelletjes. Dit alles georganiseerd en in goede banen geleid door Els en Paulien. Hulde dames en BEDANKT!!

16-6-2011
Verrassing voor Miracle Sound!
Onverwacht kregen we donderdag 16 juni bezoek van onze ‘oude’ dirigent, Paul Kröner. In de beginjaren (negentig) van The Happy Singers was hij onze dirigent. Samen met Bert en Marianne en Frank (van The Greyhound Barbershopsingers uit Winterswijk)brachten ze ons dit onverwachte bezoek. Oude herinneringen werden opgehaald en Paul overhandigde ons een plakboek met oude krantenartikelen en foto’s. Een bijzondere avond.

…..en het dirigeren is Paul dus nog niet verleerd….

15-5-2011
Voorjaarsconcert Lichtenvoords Mannenkoor
Tijdens dit voorjaarsconcert van het Lichtenvoords Mannenkoor, óók onder leiding van Jurrien Zaagman, namen wij een deel van de programmering voor onze rekening. Het concert vond plaats in Café Zalencentrum ‘de Koppelpaarden’ te Lichtenvoorde. Ook het kwartet Close4Ever zong een paar mooie nummers.

22-4-2011
Nieuw Bestuur
Na onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering hebben we een nieuw bestuur bestaande uit:
Ans, Wilma, José, Trees en Ineke.
Heel veel succes, wijsheid en inspiratie meiden!!

16-4-2011
‘Opluistering’ bij verjaardag van de 80-jarige mevrouw Prinsen
Marleen Prinsen, koorlid van de Amstel River Singers, vroeg ons tijdens het verjaardagsfeest van haar moeder op te treden. Dat deden we graag en met een gedeelte van ons koor in partycentrum de Déel te Loerbeek opgetreden, onder de bezielende leiding van Els Peters.

2-4-2011
Reach out and touch!
Dat was het thema van de Holland Harmony & DABS Conventie 2011 die plaatsvond in NH Koningshof Hotel te Veldhoven van vrijdag 1 t/m zondag 3 april 2011. Lees hier alle informatie, uitslagen en bekijk de foto’s van deze Conventie op de website van Holland Harmony.

Een tiende plaats behaald met de nummers: I’m Sitting on Top of the World en If I give my Heart to You.
De oergezellige en beruchte pyjamaparty van Miracle Sound.

27-2-2011
Werkdag met Wil Saenen
Op de Wittebrinkschool in Zelhem hebben we vandaag hard gewerkt onder leiding van Wil Saenen. Al vaker mochten we ‘gebruik maken’ van haar coachingskwaliteiten en we kijken terug op weer een leerzame en gezellige dag.

11-1-2011
Masterclass koorzangers
In het Barghse Huus te ’s Heerenberg volgden 6 koorleden een masterclass koorzangers van Meta Stevens. Een zeer leerzame én gezellige avond.

9-1-2011
Nieuwjaarsconcert
Op onze ‘thuisbasis’, verpleeghuis Sensire Den Ooiman, verzorgden wij op deze zondagmiddag een nieuwjaarsconcert voor de bewoners en hun familie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *