themakingof_fotoshoot

The making of…

Onze wekelijkse repetitie op donderdagavond stond op 1 februari in het teken van een ‘gewonnen’ fotoshoot. Niet zomaar een fotoshoot, maar een zeer professionele door Carlo Stevering.

Tijdens de Meet & Match Markt op 2 november 2017, georganiseerd door De Doetinchemse Uitdaging, werd Miracle Sound ‘gekoppeld’ aan Carlo Stevering. Hij had belangeloos zijn diensten aangeboden en wij waren de gelukkigen.

De Doetinchemse Uitdaging

De Doetinchemse Uitdaging is een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod. Ze verbinden een vraag van een maatschappelijke organisatie aan het aanbod van een bedrijf. Door elkaar te helpen, met gesloten portemonnee, maken we met elkaar Doetinchem een beetje mooier.

The making of…

En toen was het moment daar. Informeel maar fleurig opgedoft werden we op de gevoelige plaat vastgelegd. Nou, dat levert hilarische momenten op en acrobatische inspanningen van de fotograaf  😉 Onze dank is groot @CarloSteveringFotografie.

Daar zijn ze dan, de nieuwste foto’s van Miracle Sound

Nogmaals willen we onze fotograaf Carlo Stevering bedanken voor dit fantastische resultaat! Als je goed kijkt, wie mis je op de foto’s?

3 reacties op “The making of…

  1. Wat een vrolijkheid die avond! En je voelde vooral de professionaliteit van deze fotograaf. Ben erg benieuwd naar de foto’s. Ze zullen vast prachtig zijn.
    Meneer Stevering bedankt!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *