Afsluiting zangseizoen Miracle Sound

Afsluiting van een roerig zangseizoen

Het thema was Camping… Aldus uitgedost met slippers, flodderbroeken en wc rollen beleefden wij een top gezellige avond. 😂

Bingo!

Afsluiting van een roerig maar toch stil seizoen. Jubilarissen werden gehuldigd en gastvrouw Ria enorm bedankt! En natuurlijk mocht een spelletje bingo niet ontbreken waarbij prachtige prijzen te winnen waren. Dirigent nogmaals bedankt voor de zoomsessies. Deze waren absoluut een mooie bijdrage aan de eenheid van ons koor. Lees en bekijk onderstaand het (foto-)verslag.

Warm welkom

We houden maar wat graag onze feestjes bij ‘onze Ria’. Een heerlijke plek om te vertoeven, met vooral veel ruimte en in geval van nood(weer) altijd een tentdak boven ons hoofd. Ook deze avond werden we warm ontvangen door onze gastvrouw en hebben haar uiteraard beloond met een prachtige struik.

Dankjewel weer Ria voor je gastvrijheid
Voor alle dames een toepasselijk attribuut voor op de camping
Met een vrolijke vakantiewens van het bestuur op iedere wc rol. Zij hadden zich nog even herkenbaar ‘gekleed’ met nog zo’n onmisbaar campingattribuut, de slipper!
Jubilarissen werden in de zonnebloemen gezet; Ingrid 5 jaar, Eefke 10 jaar en Helma 25 jaar! Daarna was het hoog tijd voor hét campingvermaak: BINGO!
Demia (links) zorgde voor iets lekkers bij de koffie, heerlijke zelfgemaakte appelflappen. José ontving een paar prachtige witte sportsokken (voor in de slippers natuurlijk) voor de beste en meest coole campingoutfit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *