Goede Herderkerk

Miracle Sound repeteert weer in Doetinchem

Na wat omzwervingen is het Dames Barbershopkoor Miracle Sound weer in Doetinchem beland, onze thuisbasis. De koorrepetities vinden vanaf 4 november 2021 plaats in de Goede Herderkerk in Doetinchem. We zingen hier wekelijks op donderdagavond van 19.45 – 22.15 uur.

Verschillende locaties

Ten tijde van de pandemie waren we maar wat blij met de diverse buitenlocaties. Dan konden we in ieder geval lekker zingen en elkaar zien. Dat gebeurde bijvoorbeeld op een groot sportcomplex, tussen de gebouwtjes met kleedruimtes of in een grote tent waar we goed afstand konden houden en met veel ventilatie.

Weer terug op honk

Na de vakantie gingen we gelukkig weer zingen en konden we terecht bij het Liemers College in Didam. Dat was een hele fijne tussenoplossing maar nu keren we dus weer terug naar Doetinchem. De Goede Herderkerk is een ‘oude bekende’ voor ons. Zowel in 2014 als in 2018 wonnen we daar de regionale Korendag.

Wees welkom

Ben jij nou benieuwd naar dit gezellige koor en wil je eens een kijkje komen nemen? Kom dan op donderdagavond naar de Eikenlaan 10 in Doetinchem. We repeteren van 19.45 – 22.15 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze secretaris Ineke Bais via email: miraclsounddoetinchem@gmail.com of bel naar 06 – 295 38 202. We ontmoeten je graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *