Miracle Sound in de krant

Miracle Sound in de krant

Onder het genot van een heerlijke kop koffie spraken onze bestuursleden Ineke en Helma de journalist van Het Doetinchems Vizier, Carla van der Meer. Het was niet de eerste keer dat ze elkaar troffen en ook nu was het weer een fijn gesprek bij Hotel Villa Ruimzicht.

Op zoek naar een nieuwe dirigent

Aanleiding voor dit krantenartikel is de zoektocht naar een nieuwe dirigent. In de loop van het volgende voorjaar maken we graag kennis met diegene die ons koor gaat dirigeren. Omdat dirigenten ‘niet voor het oprapen liggen’ grijpen we ook deze kans met beide handen aan om meer ruchtbaarheid te geven aan onze zoektocht.

Van dirigeren naar zingen

De huidige dirigent, Els Peters, geeft graag het dirigeerstokje over aan iemand die affiniteit heeft met het barbershop / close harmony-repertoire of die we hiervoor kunnen inspireren zich hierin te verdiepen. Na onze voorjaarsshow op 21 mei 2022 neemt Els afscheid als dirigent maar sluit direct weer aan bij de bass-sectie om weer heerlijk in het koor mee te zingen.

Ken jij iemand die misschien weer iemand kent?

Ken jij toevallig iemand die op zoek is naar een leergierig en gezellig koor? Twijfel dan niet en wijs hem of haar op  deze uitgebreide profielschets. Een reactie kan vervolgens naar:  miraclesounddoetinchem@gmail.com

Nog meer nieuwtjes

Behalve de dirigenten-oproep hadden we nog ander nieuws te melden zoals onze nieuwe repetitieruimte en waarom barbershopzingen zo uniek maar ook verslavend is. Benieuwd naar het hele artikel? Dat lees je hier >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *