Miracle Sound

Conventie 2017

In maart van dit jaar hebben wij meegedaan met de 2-jaarlijkse conventie. Deze wordt georganiseerd door Holland Harmony, de overkoepelende organisatie voor Barbershopkoren in Nederland. Tijdens deze conventie laten de deelnemende koren zien en horen waar zij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben. In een korte performance van 2 nummers wordt alles uit de kast gehaald en luistert en kijkt de jury aandachtig en schrijft hun bevindingen op. Aan het eind van de dag volgt de uitslag en weet je waar je als koor staat t.o.v. de andere deelnemers.

How Deep Is the Ocean  and Good Luck Charm

De twee nummers die wij ten gehore brachten waren: song 1: How Deep Is the Ocean (arr. Rob Hopkins) song 2: Good Luck Charm (arr. A.Schroeder/W.Gold). De score van Miracle Sound was 70,4%, een flinke stijging maar….ook de andere koren hebben niet stilgezeten en zijn ook allemaal “ beter” geworden. Op de ranglijst zijn we niet gestegen, maar we hebben als groep een enorme groei doorgemaakt waar we allemaal heel erg trots op zijn.

In 2019 is de volgende conventie en nummers hiervoor zijn al uitgezocht, want het vraagt een forse voorbereidingstijd. Vooral de weg ernaartoe is wat ons als groep sterker maakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *