Ga de uitdaging aan van het koorzingen!

Superleuke, leerzame workshop! 6 avonden, 6 wekenlang en je weet hoe leuk het is om meerstemmig in een barbershopkoor te zingen! Je bent van harte welkom!

De cursus Learn2Sing zit VOL!

Dat is fijn voor ons maar voor jou misschien jammer. Wij houden deze workshop in de evenjaren. D.w.z. dat de volgende in het voorjaar van 2018 is. Heb je echt belangstelling om bij ons koor te komen kijken, kom dan ná 24 maart!
Je kunt ook bellen voor meer info met
Ineke Bais 0575 548417
of
Ellen Krikhaar 0314 345832

Learn2Sing: introductiecursus zingen bij Miracle Sound

Ontdek je stem: onder dat motto start donderdag 18 februari a.s. Learn2Sing, een introductiecursus zingen bij Miracle Sound Doetinchem.
Learn2Sing vindt plaats in de vaste repetitielocatie van het koor: sbo SAM school aan de Van Limburg Stirumlaan 5 in Doetinchem. De zes cursusavonden duren van 19.45 uur tot 22.15 uur. De eerste avond staat de koffie klaar om 19.15 uur! De kosten voor de gehele cursus bedragen € 25,-.

Learn2Sing is een mooie kans voor meiden en vrouwen die willen leren zingen of die hun kennis over zingen willen opfrissen. Gedurende 6 cursusavonden helpt de dirigente de cursisten hun stem te ontdekken. Samen met de 23 vrouwen van Miracle Sound worden twee nieuwe vierstemmige Engelstalige songs ingestudeerd. De laatste avond 24 maart wordt de cursus afgesloten met een minioptreden voor familie en vrienden.

Moet ik noten kunnen lezen?

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan stemgebruik, ademhalingstechniek, houding, uitspraak en gevoel, emotie, interpretatie en presentatie. Kort samengevat zal de cursus alle basiskennis en -oefeningen bevatten die leiden tot goed zingen. Het is niet per se nodig om noten te kunnen lezen en koorervaring is ook niet vereist.

Miracle Sound is een regionaal vrouwenkoor met een populair repertoire in a capella- barbershopstijl, dus zonder instrumentale begeleiding. Leden komen o.a. uit Doetinchem, Gaanderen, Steenderen, Ulft, Zutphen, Megchelen, Etten en Groessen.

Word ‘Vriend van Miracle Sound’ en ontvang korting op deze cursus.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar:

learn2sing2016@gmail.com
of bel 0575 548417

Media-aandacht voor onze cursus Learn2Sing
(Stad Doetinchem 27-01-2016)

2016-L2S in Stad Doetinchem 2701

Onze enthousiaste cursisten van 2013 ontvangen een certificaat van deelname.

Onze enthousiaste cursisten van 2013 ontvangen een certificaat van deelname.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *