oh oh Corona wat doe je ons aan

Oh Oh Corona, wat doe je ons aan?

Corona houdt ons bezig. Het bestuur vergadert (uiteraard online)met enige regelmaat en op de reguliere repetitieavond proberen we met zoveel mogelijk koorleden te ‘zoomen’. Samen zingen, wat we het liefste doen natuurlijk, lukt niet echt maar onze dirigent heeft een mooie tussenvorm gevonden. We zien en horen elkaar toch weer even en dat is heerlijk!           

Wat in het vat zit…

Funweekend-Jolinckhoeve

De reeds geplande evenementen voor het vieren van ons 30-jarig jubileum hebben we opgeschort. Zo zal ons knotsgekke maar oh zo leuk funweekend, plaatshebben in januari 2021 bij De Jolinckhoeve. Het Jubileumconcert mét Afterparty verschuift naar 10 of 17 april 2021.

En in de tussentijd…

Zoomen we wat af en proberen we met gekke puzzels, een vrolijke paasgroet en een vakantierebus (met fantastische prijzen) ‘de boel een beetje bij elkaar te houden’. En dat lukt ons best goed.

Zoom met koor 23 april 2020

Kunnen we alweer zingen met elkaar?

Ja, ook wij staan te trappelen om weer lekker met elkaar te zingen. Er is niets mooiers toch? Sinds de persconferentie van 6 mei is er meer mogelijk, waarbij eventuele (culturele) samenkomsten met max. 30 personen is toegestaan.  Wij houden ons, net als Holland Harmony, aan het Protocol verantwoord naar een les/cursus/ training, opgesteld door Koornetwerk Nederland. Het advies aan zangers is om voorlopig nog niet samen te zingen. 

Weer samen repeteren - NIEUWSBRIEF KOORLEDEN

Achter de schermen…

zijn we bezig met nieuwe ‘Kerstboekjes’ (met insteekhoesjes voor de teksten). Marlies en Demia ontfermen zich over de teksten en Helma ontwerpt de voorzijde. Per stempartij wordt aan de sectional leader eerst een exemplaar voorgelegd met het verzoek dit te controleren. We hebben nog even de tijd maar voor je het weet zingen we alweer Calypso Clapping Carol 😉

We mogen wél alweer…

sporten in de buitenlucht, wel met voldoende afstand natuurlijk. Nu geldt dit sowieso voor al je activiteiten. Of wat dacht je van een lekker wandel- of fietstochtje. Een van onze koorleden gaat gewoon ’s morgens vroeg – op afspraak – baantjes trekken in het openlucht zwembad. Of je pakt die stapel boeken weer eens tevoorschijn en laat je meevoeren in prachtige verhalen. Voor de echte handige dames onder ons; een mondkapje haken of breien.  Of toch liever op de naaimachine – van leuke stofjes.

Maar het allerbelangrijkste natuurlijk: BLIJF ZINGEN.
En hopelijk zien we elkaar weer snel!

RIVM maatregelen Corona

3 reacties op “Oh Oh Corona, wat doe je ons aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *