Te Paske Recreatie - werkweekend Miracle Sound

Werkweekend diep in De Achterhoek

In de aanloop naar de tweejaarlijkse Conventie,  houden we een werkweekend.  Georganiseerd deze keer door de organisatietalenten José en Ria.

José schreef er dit verslagje over.

Het organisatiecomité: L: eigenaar Te Paske, M: José Borkus en R: Ria Assink

 

wat is het fijn om elkaar op een andere manier te ontmoeten en mee te maken

 

 

Te Paske Recreatie

In de loop van de vrijdagavond komen de zangeressen langzamerhand aan bij de accommodatie, Te Paske Recreatie in het prachtige buurtschap Ratum. Dit ligt diep in de Achterhoek, vlakbij  Winterswijk. Na een hartelijke ontvangst installeren we ons.

ontbijtOntbijt

Voordat we aan een lange en intensieve ‘coachdag’ beginnen  doen we ons tegoed aan een smakelijk en uitstekend verzorgd ontbijt. Ook daar is voor gezorgd; we hoeven alleen maar aan te schuiven.

 

 

Els en MartinHuiscoach

Onze ‘huiscoach’ Martin Ford arriveert lekker op tijd en we gaan vlot aan de slag. De gehele dag wordt er gesleuteld aan de 2 songs, die we tijdens de Conventie [het 2-jaarlijkse barbershopevenement], ten gehore brengen. Onze coach Martin helpt ons hierbij en geeft tips en tricks  om de 2 liederen  nog beter te laten klinken.

 

 

sjoelenSjoelen

Zaterdagavond is er een activiteit bedacht, waar we met z’n allen tot in de late uurtjes veel plezier aan beleven. Een hilarisch spel (een soort 30 seconds) waar maar weer eens blijkt hoe fanatiek sommigen zijn 😉 Maar ook sjoelen en de polonaise komen voorbij. Een heerlijke avond, waar veel wordt gelachen.

Heldere en prachtige ochtend

Wandelen in RatumNa weer een heerlijk ontbijt strekken we even de benen. Wat een genot om in die prachtige omgeving de frisse lucht op te snuiven. Als verrassing hadden we een leuke Djembé workshop bedacht. Hiervoor hadden we Coen van Vollenhoven, van ritme op maat, benaderd. Hij verzorgde een interactieve en leerzame workshop. Na enkele aanwijzingen  werd er al een mooi muziekstuk ten gehore gebracht. Ook mocht iedereen een solo laten horen op zijn eigen djembé. Zie ook de foto’s hieronder.

Na een gezellige lunch werden de spullen gepakt en na het afscheid nemen en een fantastisch weekend met z’n allen doorgebracht te hebben, gingen we tevreden naar huis. Tot over twee jaar.

2 reacties op “Werkweekend diep in De Achterhoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *