Bestuur MiSo

Valentijnsvergadering Miracle Sound

Vanavond was de jaarlijkse vergadering van ons koor. En dan denk je al snel: dat wordt saai, taai en vervelend…maar niets is minder waar! Een leuk geschreven verslag door Myranda Wagenaar.

We klappen wat af, voor al die commissies ;-). Uiteindelijk doen we het met elkaar!

We beginnen met koffie en thee met gebak. De jarigen van deze maand trakteren. Natuurlijk hoort er ook een flinke klodder slagroom bij. De toon is gezet!
Onder de bezielende leiding van onze nieuwbakken voorzitter Irene wordt de vergadering geleid. Ze leidt ons moeiteloos door de agenda en waar nodig wordt er door ons allen luid geapplaudisseerd. Omdat we het fijn vinden dat een ieder zich inzet voor ons mooie cluppie!

Beker

Korendag Doetinchem juni 2018Als het jaarverslag voorbij komt zien we hoeveel we hebben opgetreden, wat we aan leuke dingen hebben gedaan en dat is goed om nog eens terug te halen. We hebben zelfs een beker gewonnen bij een korenfestival. Dat willen we toch niet vergeten, daar mogen we trots op zijn!

Conventie

En nu zijn we al een hele tijd bezig met de voorbereidingen voor de komende conventie:
• Thuis flink aan de bak
• Al doende ontstaat er een prachtige performance
• De outfit krijgt vorm
• Werkweekend (zeer geslaagd, met een lach en een traan)
• Repetities in de spiegelzaal
Kortom, een hele toer en ook best veel. Te veel misschien?

Ruimte voor…

Over 2 jaar is er weer een conventie. Gaan we daar dan weer aan meedoen? Ons oplettende bestuur bemerkt een soort “conventie moeheid”. Dat is goed opgemerkt en we praten er samen over. Natuurlijk is meedoen aan de conventie onlosmakelijk verbonden met Barbershop, maar….er bestaat de mogelijkheid om een keer over te slaan. Dit valt in goede aarde bij de meesten van ons. Dit geeft ruimte aan oppoetsen en verfrissen van ons repertoire, zowel regulier als kerst. Dit geeft ruimte voor ons 30 jarige jubileum in 2020. Dit geeft ruimte aan meedoen aan regionale koorevents. Dit geeft ruimte voor….dus over 2 jaar slaan we een keertje over.

Dirigent

Zoals gebruikelijk staat ook de dirigent op de agenda. We komen tot de conclusie dat we erg blij zijn met Els en dat ze helemaal bij ons hoort en hopelijk nog heel lang bij ons wil blijven! Dus. Dat.
Om 22.00 uur sluit de voorzitter de vergadering. Ruimte om nog ff te zingen is er niet meer. Dat gaan we volgende week weer doen. In de spiegelzaal, met de risers, lekker aan de bak, met elkaar.

Myranda

Myranda WagenaarIk ben blij dat ik bij dit cluppie mag zingen en heb zin om er weer een mooi, sprankelend, warm en gezellig jaar van te maken met elkaar! Aldus Myranda Wagenaar, tenor en assistent dirigent van Miracle Sound.

1 reactie op “Valentijnsvergadering Miracle Sound

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *