Werkweekend Miracle Sound groot succes

In het najaar, voorafgaand aan de Conventie, houden we altijd een werkweekend. Daarbij nodigen we een coach uit die samen met ons de puntjes op de ï kan zetten. En niet zomaar een coach, nee, Martin Ford.

2016-welkom-els-collage3

Welkom

Onze dirigent Els Peters stond te popelen om aan dit bijzondere weekend te beginnen. Natuurlijk werd er hard gewerkt. Het heet tenslotte niet voor niets een WERKweekend. Maar alle ‘nevenactiviteiten’ waren misschien nog wel een grotere inspanning 😉

Grote sprongen

Het is alweer vier jaar geleden dat Martin de laatste keer bij ons was voor een coaching maar hij wist het zich nog goed te herinneren. En wij ook. Het verschil van de coaching toen en nu is dat we toen hoofdzakelijk aan een aantal basisvaardigheden hebben gewerkt maar we nu, volgens zijn zeggen, grote sprongen hadden gemaakt.

2016-coaching-martin-ford

Tips & Tricks

Natuurlijk blijven we gefocust werken aan onze conventiesongs en nemen daarbij de tips & tricks van Martin mee.  Wanneer hij in februari 2017 weer bij ons is voor een vervolgcoaching zullen we hem nóg meer versteld doen staan dan hij al was 😉

Het Bestuur

Tijdens dit weekend werden héél véél foto’s gemaakt. Binnenkort volgt een selectie daarvan. Nu alvast deze geweldige foto van ons bestuur. Je snapt dat wij als koor heel blij zijn met dit super geoliede team.

bestuur-met-bloemenrand
Vlnr: Myranda, Ellen, Gaby, José en Ineke

Foto-impressie

Een gedachte over “Werkweekend Miracle Sound groot succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *