viooltjesactie Miracle Sound

Violen op je brood

Je kúnt ze ook eten maar ik zou ze gezellig in de tuin zetten; al dan niet in een pot. Dan heb je er langer iets aan  Even alle gekheid op een stokje: Ze zijn er weer. Dé violen van Miracle Sound.

We hebben de afgelopen jaren veel complimenten gekregen over de violen. Ze doen het altijd super goed! Daar word je toch vrolijk van? Geef je bestelling NOG DEZE WEEK DOOR!!

Snak jij ook naar wat kleur en fleur in je tuin of balkon? Die fleur kunnen wij je bezorgen!!
Voor €6,00 lever ik een heel kistje (mini- of grote violen). De opbrengst is bedoeld voor ons koor. Elk kistje bevat 15 miniviooltjes gemengd of 20 grote violenplantjes in de kleuren blauw, wit, oranje, geel, rood of gemengd. Meerdere kistjes kan altijd natuurlijk.

Wanneer worden ze afgeleverd?

Op het moment dat de zon wat warmer wordt, het allemaal weer een beetje begint te kriebelen en je zo snakt naar het voorjaar. Dán worden de violen bij je afgeleverd en wel in het weekend van 5/6 maart 2022.

Bestellen

Stuur een mail of ander berichtje rechtstreeks naar ‘jouw’ koorlid en geef je bestelling door. Zij zorgt ervoor dat de viooltjes bij je worden afgeleverd. LET OP: plaats je bestelling vóór 25 februari 2022.

Ze-zijn-er-weer-de-violen-van-Miracle-Sound

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *