20190914-Monumentendag

De vakantie zit erop; eindelijk!

Na 6 weken vakantie was het op 5 september weer zingen geblazen! We zijn blij elkaar weer te zien en beginnen de eerste repetitie met koffie en gebak. Veel tijd om bij te praten hebben we niet, want er staat een optreden voor de deur! Tenor en assistent-dirigent Myranda Wagenaar vertelt.

We pikken de draad weer op

In de vakantie hebben we gewerkt aan de songs die Els heeft doorgegeven. Dat is te merken, want het gaat goed. Het is heerlijk om te merken dat we bijna niet zakken en de eerste avond sluiten we met een goed gevoel af.

De week erna was Els verhinderd en mocht ik de repetitie invullen. Er waren puntjes die op de i gezet moesten worden en we hebben lekker gewerkt. Met een lach en een traan.

Open Monumentendag 14 september

En dan het optreden. We zijn gevraagd om ter gelegenheid van het Open Monumenten weekend de middag muzikaal te omlijsten. We mogen zingen in de Catharinakerk in Doetinchem. Een prachtig monument waar veel over te vertellen is.

Reclame

We zingen eerst in, doen onze mooie bloezen aan, stiften de lippen nog een keer en nemen snel een slokje water. We zingen 3 x een blokje van een half uur. Best pittig, maar het gaat goed. We krijgen applaus en maken stiekem ook al wat reclame voor de aankomende Workshop A Capella zingen  in november.

De kop is eraf. Op naar de kerst!

Myranda WagenaarMyranda Wagenaar is tenor, zingt ook in het kwartet APRIL én is assistent dirigent. Daarnaast vindt ze ook nog de tijd om met enige regelmaat een blog voor de website van Miracle Sound te schrijven.

Een impressie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *