Workshop a capella zingen - Miracle Sound

Workshop A Capella zingen bij het leukste koor van De Achterhoek

Op 14 november 2019  starten we met de 5-weekse Workshop A Capella zingen; bij de koorleden beter bekend als de cursus Learn2Sing. In deze kersteditie, leer je een tweetal kerstsongs. Daarnaast komt een aantal belangrijke basistechnieken aan de orde die bij zingen onontbeerlijk zijn, zoals: ademhaling, houding en klankvorming.

Back to Basic

Voor ons als ‘ervaren’ zangeressen is het ook altijd weer goed om terug te gaan naar de basis en te herontdekken ‘o ja, zo moest dat’. Met elkaar leren we ook twee nieuwe kerstsongs zodat ons repertoire weer wordt uitgebreid.

Kerstmatinee op zondag 15 december

We sluiten de workshop af met een heus Kerstconcert. Op zondagmiddag 15 december  geven wij in De Slangenburgkerk, samen met de cursisten, een mini-concertje om aan familie, vrienden en belangstellenden te laten horen wat we hebben geleerd.

Motto van deze cursus: ‘Zing met plezier’

Superleuke, leerzame workshop! 5 avonden, 5 weken lang en je weet hoe leuk het is om meerstemmig in een barbershopkoor te zingen! Je bent van harte welkom! Er is plaats voor plm. 20 à 25 cursisten.

Praktische informatie en aanmelden

20180112_tas_MiracleSound_800x1067

Data: het betreft de volgende donderdagavonden:
14, 21 en 28 november. Plus donderdagavond 5 en 12 december. De eerste avond starten we om 19.30 uur, de daarop volgende avonden om 19.45 uur. De workshop duurt tot 22.15 uur.
Adres: SAMschool, Limburg van Stirumlaan 5, 7003 BG Doetinchem.
Kosten: de cursus kost € 35,- , inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Je mag dat contant betalen op de eerste avond of vooraf het bedrag overmaken op IBAN: NL68RABO0363827692 o.v.v. Workshop a capella.
Aanmelden: ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Stuur dan een mail naar onze secretaris Ineke Bais,

miraclesounddoetinchem@gmail.com

Bonus: je ontvangt tevens deze ‘Miracle-Sound-tas’ met daarin alle bladmuziek en informatie die we tijdens de  cursus behandelen.

Voel je welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *