Sing with Us

‘Sing with Us’ bij het leukste koor van De Achterhoek

Op donderdagavond 2 november 2023 starten we de 5-weekse workshop ‘Sing with Us’. In de najaarseditie van deze originele zangcursus leer je een tweetal songs. Daarnaast komt een aantal belangrijke basistechnieken aan de orde die bij het zingen onontbeerlijk zijn zoals: ademhaling, houding en klankvorming. Update 9-9-2023: er zijn al 11 aanmeldingen binne

Back to Basic

Voor ons als ‘ervaren’ zangeressen is het ook altijd weer goed terug te gaan naar de basis en te herontdekken ‘O ja, zo moest dat’.  Samen leren we ook twee nieuwe songs, waarvan een kerstsong, zodat ook ons (barbershop)repertoire weer wordt uitgebreid. We zingen overigens niet uitsluitend in de barbershopstijl. Een x-aantal nummers is close harmony.

Afsluitend concert in de Goede Herderkerk

We sluiten de workshop af met een heus concert. Op donderdagavond 7 december geven wij in de Goede Herderkerk, samen met de cursisten, een mini-concert om aan familie, vrienden en andere belangstellenden te laten horen wat we hebben geleerd.

Motto van deze cursus: ‘Zing met plezier’

Superleuke, leerzame workshop! 5 avonden, 5 weken lang en je leert hoe leuk het is meerstemmig in een barbershopkoor te zingen! Je bent van harte welkom! Er is plaats voor plm. 20 cursisten.

Praktische informatie en aanmelden

Data: het betreft de volgende donderdagavonden: 2, 9, 16, 23 en 30 november 2023. Plus de slotavond, op donderdag 7 december. De eerste avond starten we om 19.30 uur, de daaropvolgende avonden om 19.45 uur. De workshop duurt tot 22.15 uur.

Adres: De Goede Herderkerk, Eikenlaan 10 Doetinchem.

Kosten: De cursus kost € 30,-  inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Je mag dat bedrag vooraf overmaken op IBAN: NL68 RABO 0363827692 o.v.v. workshop ‘Sing with Us’ + je naam. Zodra de betaling is ontvangen, is je deelname definitief.

Aanmelden: Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Stuur dan een mail naar onze secretaris Ineke Bais, miraclesounddoetinchem@gmail.com. Wees er snel bij want na 20 aanmeldingen kom je op de wachtlijst te staan.

Bonus: Je ontvangt tevens de ‘Miracle Sound Tas’ met daarin alle bladmuziek en informatie die we tijdens de cursus behandelen.  En die wíl je hebben 😉
Voel je vooral welkom!

1 reactie op “‘Sing with Us’ bij het leukste koor van De Achterhoek

  1. Weer zo’n zin in. Weer even terug naar de basis en allemaal nieuwe mensen ontmoeten. Ik ga snel weer verder met de voorbereidingen! Groetjes, Marlies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *