Zeven jubilarissen!

Zo richting de zomer, meestal halverwege de maand juli, staan we weer even stil bij het afgelopen zangseizoen. Het is dan vooral een supergezellige avond met elkaar en zetten we (eventuele) jubilarissen altijd in het zonnetje. Per 5 jaar lidmaatschap 1 mooie zonnebloem. Dit jaar waren er maar liefst zeven, variërend van 5 jaar lid tot 30 jaar!

Bij Ria in de tuin

We wijken wel eens af van de locatie, maar negen van de tien keer houden we onze zomerafsluiting bij Ria in de tuin. Ria woont in een prachtig natuurgebied, de Zumpe. Daarnaast is er ruimschoots plek voor een grote partytent wat soms wel nodig blijkt. We bedanken haar uitgebreid ook dit jaar weer bij haar te gast te mogen zijn.

We waren er allemaal

Dat was aan de ene kant niet opmerkelijk want wie wil zo’n supergezellige avond nou missen. De voorzitter sprak nog haar wens uit dat we iedere repetitie als afsluitingsavond moesten zien 😉 De zoon van Ria was zo vriendelijk om ons – in deze nieuwe en complete samenstelling – op de foto te zetten. Helaas zonder onze dirigent die door omstandigheden verstek moest laten gaan.

Dat verdient een bloemetje

Mooie woorden voor iedere jubilaris maar zeker voor onze secretaris Ineke Bais (links op de foto). Zij zingt al 30 jaar bij Miracle Sound. En dat niet alleen; het grootste deel van die tijd is zo ook voorzitter en bestuurssecretaris geweest van onze club. Dat laatste doet ze nu ook alweer 10 jaar (als het niet langer is). De andere jubilarissen zijn:
Mariël en Stefanie (niet op de foto) – 5 jaar
Irene en Ria – 10 jaar
José – 20 jaar
Lettie – 25 jaar
Ineke – 30 jaar!

Als het kalf verdronken is, huilt de koe…

Aan de hand van een soort kleurplaat moesten we in koppels zoveel mogelijk spreekwoorden en gezegdes raden. De winnaar ging aan de haal met de hoofdprijs, een reis naar Wenen en kreeg een paar uien. De tweede prijs, een diner voor 2, bestond uit 2 ‘slaatjes’. Hilarische prijzen en een leuk tijdverdrijf.

De meegenomen baksels, hapjes en knabbels werden uitgestald… we kunnen er nu nog van eten… En uiteraard werd er gezongen, met zijn allen en in verschillende samenstellingen. Het was nog lang onrustig in De Zumpe.

Bekijk hier de foto’s:

We ontmoeten je graag

We wensen iedereen een fijne zomer! Donderdag 24 augustus beginnen we weer. Zin om eens bij ons te komen kijken en luisteren? Kom gerust vrijblijvend eens aan. We repeteren van 19.45 – 22.15 uur in de Goede Herderker, Eikenlaan 10 in Doetinchem. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze secretaris Ineke Bais via email: miraclsounddoetinchem@gmail.com of bel naar 06 – 295 38 202. We ontmoeten je graag!

3 reacties op “Zeven jubilarissen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *