afsluiting zangseizoen

Afsluiting seizoen met BBQ

En alweer een feestje! Niet dat we het zo leuk vinden ruim zes weken niet met elkaar te zingen, maar traditiegetrouw sluiten we het zangseizoen af. Dit keer met een smakelijke BBQ.

Koorlid Demia heeft haar tuin beschikbaar gesteld en omgetoverd tot een gezellige plek waar we met zijn allen verzamelen, lekker eten, drinken en uiteraard een potje zingen.

Gemak dient de mens

Voor deze keer worden de koorleden verrast met een overheerlijke BBQ. We maken het ons gemakkelijk en laten alles door Slagerij Bles regelen. Dat houdt in dat alles wordt gebracht. Het vlees, vegetarische producten, salades, brood, salades en wat je maar kunt bedenken om een bbq te laten slagen. En dat niet alleen, ook de barbecue zelf en het serviesgoed en bestek horen daar bij. En morgenochtend wordt alles weer opgehaald (vies). Gemak dient de mens zullen we maar zeggen.

Woord van de Voorzitter

Wat ook tot de tradities hoort is dat onze voorzitter Irene een ‘stichtelijk’ woordje richt tot de koorleden. Een korte terugblik op het afgelopen jaar en vooral ook met een frisse blik naar de toekomst kijken. Daarnaast zet ze de jubilarissen in het zonnetje. Dit jaar zijn dat Marlies (10 jaar) en Anneke (15 jaar). Daar hoort een gezellig bloemetje bij en uiteraard vergeten we de gastvrouw Demia niet.

Het aftredende Performance Team wordt bedankt voor de bewezen diensten en krijgt een mooie herinnering opgespeld.

QUIZ

We genieten van een hapje, een drankje en elkaars gezelschap. We zingen een alternatieve tekst op de melodie van Amsterdamse grachten, in het Achterhoeks 🤣 De parate kennis wordt getoetst door een fraai in elkaar gezette quiz met allerlei vragen die op de website terug te vinden zijn.

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Kom ’s An!

Ook benieuwd naar dit gezellige koor? Vanaf 1 september repeteren we weer wekelijks op donderdagavond in de Goede Herderkerk in Doetinchem. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaris Ineke Bais. Je kunt haar mailen op: miraclesounddoetinchem@gmail.com. Je bent van harte welkom! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *