Show Miracle Sound Didam 21 mei 2022

Luister, kijk, geniet en verbaas

Op 10 november 2022 is barbershop vrouwenkoor Miracle Sound  de perfecte plaats om een gezellige avond door te brengen. Die avond namelijk ontvangt het koor belangstellende dames die graag zingen.

Miracle Sound telt momenteel 27 leden en zou dat graag zien uitbreiden. Het koor zingt barbershop repertoire maar ook close harmony nummers.

Wat is Barbershop?

Een over het algemeen makkelijk in het gehoor liggende manier van close harmony zingen. Close harmony is te beschouwen als klassieke muziek, gemaakt met alleen de stem, dus zonder instrumentale begeleiding. Barbershop is daar het populaire zusje van. Toch vallen beide soorten van zingen onder de lichte muziek waarbij barbershop als volkskunst beschouwd kan worden. Close harmony wordt zowel door beroeps- als amateurzangers gezongen. Barbershop daarentegen is meestal amateurwerk waarbij vaak wel een hoge kwaliteit wordt bereikt.

Welkom

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.45 uur in de Goede Herderkerk aan de Eikenlaan 10 in Doetinchem. Voor meer info bel met Ineke Bais 06 295 38 202 óf mail naar miraclesounddoetinchem@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *