Festival Sing!

Op weg naar Festival Sing!

In de aanloop naar het Festival Sing! delen we de komende weken de laatste nieuwtjes. Om een beetje in de stemming te komen en goed beslagen ten ijs te komen. Ditjes en Datjes, bijvoorbeeld over het werk- en funweekend, maar ook belangrijke informatie over het festival.

We zijn er klaar voor!

Try Out 16 maart 2023

18 maart 2023, 10.42 uur: Het schiet nu op. Volgende week om deze tijd staan we op het podium van Theater Orpheus in Apeldoorn. 6 minuten later weten we hoe we het eraf hebben gebracht. Het afgelopen half jaar hebben we keihard gewerkt en we zijn er klaar voor! De vele complimenten na onze gezellige Try Out sterken ons allemaal maar meer.

We Can Do ItLang genoeg gerepeteerd, en nog eens herhaald.
Oké, nog één keer de package dan…
Het is goed zo; we doen onze stinkende best en laten we vooral niet vergeten er enorm van te genieten! Want voor je het weet zijn die zes minuten voorbij en zijn we er klaar mee 😉
Samen kunnen we alles aan! SUCCES!

 

Het Sing! Festival, of de conventie zoals de voorgaande edities werden genoemd, is het tweejaarlijks hoogtepunt, georganiseerd door onze koepelorganisatie Holland Harmony. Een jaar lang bereiden we ons voor om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Waarna we ons een weekend lang onderdompelen in gezang, optredens, afterglows en veel ontmoetingen met andere barbershoppers.

Ook wij zijn ons druk aan het voorbereiden op het Festival dat plaatsvindt op 24 en 25 maart 2023.  Het Festival vindt plaats in het Orpheus theater in het centrum van Apeldoorn. Een modern en goed geoutilleerd theater dat alles in huis heeft om een Barbershop Festival te herbergen.

Puntjes op de ï

Een werk- (maar vooral ook) funweekend gaat daaraan vooraf. Ver in de Achterhoek nemen we half februari onze intrek in een fijne groepsaccommodatie. Van alle gemakken voorzien en het organiserend comité heeft alles onder controle. Natuurlijk om nog even de bekende puntjes op de i te zetten maar ook voor de broodnodige ontspanning en gezelligheid met elkaar. Op zaterdag een intensieve, leerzame maar ook hilarische werkdag onder de bezielende leiding van vocal coach Marlous Luiten en onze dirigent Stefanie Krause.

De online brochure met alle informatie is hier terug te vinden>>>

De laatste hand wordt gelegd aan de outfit, de schoenen, oorbellen en make-up. Ja ja, er komt wat bij kijken hoor voordat je met zo’n club dames ‘er mooi bijstaat’ 😉
En niet te vergeten de presentation. Het performanceteam heeft hard gewerkt aan een passende uitstraling en choreo bij de beide songs.
Onze dirigent is helemaal in haar nopjes met de sound, de interpretatie en de moodsetting. Dit alles krijgt steeds meer gestalte en gaat een mooi geheel vormen. 

Newbees

Newbees MiSo Festival SingOok is er extra aandacht voor de Newbees. We hebben er maar liefst 5! Corinne, Irene, Patricia, Demia en Terry. Voor hen is het dus de eerste keer dat ze met dit Festival meedoen. Wat komt er nou allemaal bij kijken, wat zijn de gebruiken of ‘de regels’ zo je wilt. We delen met enthousiasme onze verhalen en ervaringen. Twee andere nieuwe leden, Susan en Anita, zijn al door de wol geverfde barbershoppers maar gaan dit jaar voor het eerst deelnemen aan het Festival met Miracle Sound.

De jury

Wat doen die nou eigenlijk? Waar letten ze op en hoe zat het ook alweer met die categorieën? En waarom zitten ze met zoveel? Niet alleen voor de nieuwe maar ook de ‘oude rotten’ is dit een verhelderend document om er  nog eens op na te slaan.

En dit was het resultaat

Hieronder vind je de Nieuwsflitsen

Nieuwsflits 1

Nieuwsflits 2

Nieuwsflits 3

Nieuwsflits 4

Kom es An

Lijkt het jou wel wat om bij dit gezellige koor te zingen? Voel je welkom! Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.45 uur in de Goede Herderkerk aan de Eikenlaan 10 in Doetinchem. Voor meer info bel met Ineke Bais 06 295 38 202 óf mail naar miraclesounddoetinchem@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *